Desolation of Smaug

Met de huidige films in omloop The Hobbit an unexpected journey en The Hobbit the desolation of Smaug. Is het niet gek dat de reizen richting het Hobbit landschap in toenemende mate populair worden. Zo zijn er vandaag de dag ook de zogenaamde Hobbit reizen. Inbegrepen in deze reis in een kijkje in het museum van bijvoorbeeld The Lord of the Rings, maar natuurlijk ook voor The Hobbit. Zo worden er op het eiland ook hele tours georganiseerd waar hobbit fans het hele gebied kunnen bekijken met als hoogtepunten de bekende locaties uit de film. Of in een echt hobbithuis overnachten, behoort nu ook tot de mogelijkheden.

Maar hier in Nederland hebben we onze eigen variant van de Hobbit huizen en dat is namelijk een weekendje weg in Center parcs. De bungalows hebben voor veel mensen toch dezelfde charme. De bungalows zijn gezellig ingericht, midden in de natuur en altijd wel een leuke openhaard om het helemaal af te maken. Nou heeft een echt Hobbithuis wel een iets stijlvollere inrichting en zit daar voor echt fans van de boeken en films wel meer charmes aan dan een huisje op een vakantiepark. Maar voor de mensen die niet €2000,- hebben klaarliggen om even naar Nieuw Zeeland te gaan is het wel een heel mooi alternatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>