Goedkoopste vakantielanden

Als je zin hebt om op vakantie te gaan, dan ben je misschien wel op zoek naar de goedkoopste vakantielanden. Er is een top tien voor je samengesteld van de goedkoopste vakantielanden. Om te beginnen is Hongarije 51% goedkoper dan Nederland. Op de tweede plaats staat Tsjechiƫ, het is daar 44% goedkoper dan in eigen land. Maar in Slowakije krijg je ook meer voor je geld, het is daar namelijk 30% goedkoper dan in Nederland. Op de vierde plaats staat Polen, daar is het namelijk 27% goedkoper! In Portugal is het 25% goedkoper dan in Nederland. Intussen zijn er al vijf landen geweest die veel goedkoper zijn dan Nederland.

Maar er zijn nog meer landen waar je naar toe kunt, Spanje is 11% goedkoper, Griekenland is 6% goedkoper, Frankrijk en Duitsland zijn beide 2% goedkoper en het Verenigd Koninkrijk is 1% goedkoper. Maar er zijn ook landen die veel duurder zijn, een voorbeeld daarvan is Noorwegen, daar is alleen al het overnachten 75% duurder dan in Nederland.

Je weet intussen wel wat de goedkoopste vakantielanden zijn, maar zijn dat ook de landen waar je graag naar toe gaat? Het is aan te raden dat je nu meer te weten gaat komen over de goedkoopste landen zodat je je reis snel kunt boeken en kunt genieten van de mogelijkheden. Geld besparen door op vakantie te gaan, dat is toch de moeite waard? Met de goedkoopste vakantielanden kan dat zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>