Volle telefoon op vakantie

Vakantie, iedereen houdt ervan. Lekker op het strand liggen in Spanje, een goede wandeling maken door het oerwoud in Azië of lekker actief skieën in de Alpen, ieder zijn voorkeur(en).

Voor welke vakantie je ook kiest, je bent meestal een tijdje onderweg om er te komen. Ook als je er bent en aan het genieten bent van je vrije dagen, het weer en de omgeving ben je meestal niet in de buurt van stroom, althans, het grootste gedeelte van de dag.

Opladers.nu heeft de ultieme oplossing om je iPad of smartphone altijd bij de hand te hebben mét een volle batterij. Deze oplossing is klein, handig, goedkoop en hij heet “de powerbank”.

De powerbank is een kleine stick, verkrijgbaar in diverse kleuren, die je thuis moet opladen met de bijgeleverde kabel. Zodra het lampje op de powerbank groen kleurt is hij vol en kun je hem in je tas doen. Zodra je telefoon, tablet of mp3 speler bijna op is kunt u deze aansluiten op de powerbank met een andere bijgeleverde kabel waardoor uw telefoon, tablet of mp3 speler zich weer oplaad.

Dit is de perfecte oplossing als u muziek luistert op het strand, een spelletje speelt op uw telefoon aan het zwembad of veel foto’s maakt tijdens uw wandeling. De powerbank is beschikbaar voor elk soort, type en merk telefoon.

Opladers.nu verkoopt daarnaast ook gewone opladers voor o.a. Nokia, HTC en LG, maar ook de Samsung oplader en de Apple oplader kunnen niet ontbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>